Τρόποι Παραγγελίας

Παραγγελίες γίνονται δεκτές μόνο όταν αφορούν αποστολή εντός Ελλάδας. Η εκτέλεσή τους πραγματοποιείται εντός 3 εργάσιμων ημερών από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-17:00 και με τους κάτωθι τρόπους:

Μέσω e-shop

Οι παραγγελίες μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω του e-shop μας www.orly.gr. Εάν είστε επαγγελματίας μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό για επαγγελματίες, προκειμένου να σας εμφανιστούν οι τιμές χονδρικής των προϊόντων, καθώς και οι προσφορές που αφορούν στους επαγγελματίες.

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, λαμβάνετε e-mail με τις πληροφορίες της παραγγελίας και τον κωδικό παρακολούθησης, για να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο την πορεία εξέλιξης της παραγγελίας σας και την ημερομηνία παράδοσης από την ACS courier.

Μέσω τηλεφώνου

Καλέστε μας στο 210. 9576009 και δώστε μας την παραγγελία σας από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00-17:00. Έπειτα θα σας καλέσουμε από το τμήμα πωλήσεων για να σας ενημερώσουμε για την ημερομηνία αποστολής και το κόστος της παραγγελίας σας. Για την πορεία της παραγγελίας σας ενημερώνεστε τηλεφωνικώς στο 210. 9576009 ή με e-mail στο info@orly.gr.

Μέσω e-mail

Στείλτε μας την παραγγελία σας με e-mail στο info@orly.gr και το τμήμα πωλήσεων θα σας καλέσει για να σας ενημερώσει για την ημερομηνία αποστολής και το κόστος της παραγγελία σας. Για την πορεία της παραγγελίας σας ενημερώνεστε τηλεφωνικώς στο 210. 9576009 ή με e-mail στο info@orly.gr.

Τρόποι Πληρωμής

Η εξόφληση των παραγγελιών μπορεί να πραγματοποιηθεί με 3 διαφορετικούς τρόπους:

Με αντικαταβολή

Η παραγγελία σας αποστέλλεται με ACS σε όλη την Ελλάδα. Το ποσό που έχει συμφωνηθεί (το σύνολο του κόστους της παραγγελίας σας και τα μεταφορικά) θα εξοφληθεί στον courier με την μορφή της αντικαταβολής. Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2,40€. Για αγορές άνω των 75,00€ τα μεταφορικά και η αντικαταβολή είναι δωρεάν.

Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Αν διαθέτετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω αυτής με άμεση χρέωση την στιγμή της ολοκλήρωσης της παραγγελίας. Η εταιρία μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας.

Είναι σημαντικό να αναφέρετε απαραιτήτως ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μια έγκυρη διεύθυνση e-mail.

Με κατάθεση σε λογαριασμό

Προεξοφλείτε την παραγγελία σας σε λογαριασμό της Eurobank ή της Alpha Bank και μας στέλνεται e-mail στο info@orly.gr με την εντολή πληρωμής. Με την λήψη της εντολής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

EUROBANK: IBAN:GR590.2600.4400.00.4302.0030.6074

ALPHA BANK : IBAN:GR970.1403.9002.5900.2101.1406.79

 

Κόστος Μεταφορικών

Οι αποστολές των διαθέσιμων προϊόντων γίνονται εντός 3 εργάσιμων ημερών. Η αποστολή γίνεται με ACS και τα έξοδα αποστολής είναι τα εξής:

Για συνολικό βάρος παραγγελίας έως και 2 κιλά η χρέωση είναι 2,90€.

Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1€ ανά κιλό.

Για αγορές άνω των 75,00€ τα μεταφορικά και η αντικαταβολή είναι δωρεάν.

* Εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές. Εάν η περιοχή σας ανήκει στις δυσπρόσιτες, τότε η παραλαβή των προϊόντων σας γίνετε από το πρακτορείο ACS της περιοχής σας.

* Οι παραδόσεις δεν γίνονται Σάββατο, Κυριακή και αργίες.

* Όλες οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%