Η ORLY International Inc. είναι ένα brand με παρουσία πάνω από 40 χρόνια στον επαγγελματικό χώρο της ομορφιάς, που προσφέρει καινοτόμα προϊόντα για μανικιούρ – πεντικιούρ.

Ο Jeff Pink ίδρυσε την ORLY το 1975 στην California των H.Π.Α με έδρα το Los Angeles, αντλώντας έμπνευση από μια ιδέα: να καινοτομήσει πάνω στην φροντίδα του φυσικού νυχιού, δημιουργώντας προϊόντα σχεδιασμένα για την ομορφιά, την περιποίηση και την προστασία του.

Η ORLY έχει τιμηθεί με 13 βραβεία για την συμβολή της στην παγκόσμια εξέλιξη των προϊόντων ομορφιάς: 11 ABBIES (American Beauty Association), CPC Editors Choice (Cosmetic Personal Care) και βραβείο ICMAD ( Independent Cosmetic Manufacturers and Distributors) που την έχουν κατατάξει ως τον ηγέτη στα προϊόντα περιποίησης φυσικών νυχιών.

Τα προϊόντα της ORLY καλύπτουν όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις για τον καλλωπισμό και την προστασία των φυσικών νυχιών. Διατίθεται μεγάλη γκάμα προϊόντων σε:

  • Κλασσικά Βερνίκια νυχιών

  • Hμιμόνιμα Βερνίκια (GelFx)

  • Βερνίκια Breathable (1 step manicure)

  • Βάσεις, TopCoats & θεραπείες

  • Builder Gels χτισίματος

  • Κρέμες, άλατα, Peeling και αναλώσιμα

Η ORLY ΕΙΝΑΙ VEGAN. Τα προϊόντα ORLY δεν περιέχουν συστατικά ζωικής προελεύσεως.

Η ORLY ΕΙΝΑΙ CRUELTY FREE. Η ORLY είναι μία εταιρία όπου για τα προϊόντα της δεν γίνονται πειράματα σε ζώα, με πιστοποίηση από τον Παγκόσμιο Φορέα Leaping Bunny.

Η ORLY ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ. Τα βερνίκια & τα Ημιμόνιμα GelFx είναι 12FREE & τα βερνίκια Breathable 13FREE.

Στην Ελλάδα αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων της ORLY είναι η εταιρεία EVABEAUTY.

Η EVABEAUTY αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τις διεθνώς καταξιωμένες εταιρείες: ORLY, Nouveau Contour, Bo Lash Systems.